Download handboek 'Je eigen glazenwas-bedrijf starten'

Ontdek waarom een eigen glazenwasbedrijf een van de meest winstgevende ondernemingsvormen is voor studenten.

Heb jij de ambitie een bedrijf te starten naast je studie? Download het handboek en leer hoe je een eigen glazenwasbedrijf start en 200 euro per dag verdient.

Download gratis handboek

Dit kun je verwachten van het handboek

Van een praktisch stappenplan tot inzicht in de cijfers: zo verdien je 200 euro per dag. Download het handboek en krijg eenvoudig inzicht in aanpak, financiën en het zetten van een eerste stap!

DEEL 1

In 7 stappen je eigen glazenwasbedrijf

Een bedrijf starten, hoe pak je het precies aan? Bekijk stap voor stap hoe je met jouw onderneming een vliegende start maakt!

DEEL 2

De cijfers: zo verdien je 200 euro per dag

Een eigen glazenwasbedrijf is een van de meest winstgevende ondernemingen voor studenten. Bekijk hoe je 200 euro per dag kunt verdienen.

DEEL 3

Durven, denken, doen: word franchisenemer

Franchisenemers zien sneller succes in vergelijking met andere ondernemers. Lees hoe dat kan in dit praktische hoofdstuk.

Gratis handboek 'Je eigen glazenwasbedrijf starten'

Download gratis handboek

Studentenglazenwassers als franchiseorganisatie biedt studenten de kans om te doen wat Marc en Eric hebben gedaan, maar dan in een veel kortere tijd en met veel begeleiding. Ik denk dat dit een hele mooie kans is voor studenten met ambitie.

Ruben Lammers - Vastgoed en Makelaardij (student)

Iedere student die droomt van een eigen onderneming zou dit e-book moeten lezen. Het geeft ze de kans om met een hele kleine investering en weinig risico van start te gaan met een bewezen concept.

Lammert van den Hoorn - Rechtsgeleerdheid (student)

Toen Marc en Eric mij vertelden over hun nieuwe initiatief om van Studentenglazenwassers een Franchiseorganisatie te maken was ik meteen enthousiast. Ik denk namelijk dat er een heleboel studenten zijn die graag willen ondernemen maar niet goed weten hoe ze moeten beginnen en waarmee ze moeten beginnen.

Paul Schüren - International Business and Management (afgestudeerd)

In dit e-book wordt goed uitgelegd wat er van je wordt verwacht als je als franchisenemer aan de slag wilt gaan bij SGW. Het is een duidelijk verhaal dat als houvast dient om je eigen onderneming te starten.

Patrick Niewold - Business IT and Management (student)

Over de schrijvers: Marc en Eric

Tijdens hun studie zagen broers Marc en Eric kansen voor een glazenwasbedrijf. Niet zonder succes: na 6 jaar staat er een goedlopend bedrijf waar menig ondernemer jaloers op kan zijn.

"De afgelopen jaren hebben we enorm veel ervaring opgedaan, tegenslagen overwonnen en successen gevierd. In het handboek laten we zien hoe ook jij een eigen glazenwasbedrijf tot een succes kan maken!"

Download handboek 'Je eigen glazenwas-bedrijf starten'

Ontdek waarom een eigen glazenwasbedrijf een van de meest winstgevende ondernemingsvormen is voor studenten.