Teamlid

Shaun KramerGlazenwasser

Aangenaam, mijn naam is Shaun Kramer, ik ben 20 jaar en momenteel studeer ik bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool. 3 jaar geleden ben ik vanuit Lemmer/Friesland naar Groningen verhuisd en ik woon hier nu met veel plezier.

Voordat ik aan de opleiding bedrijfskunde ben begonnen heb ik mijn HAVO diploma behaald, waarna ik eerst de opleiding International business heb geprobeerd. Helaas beviel deze opleiding mij niet, wat ik achteraf jammer vind, want het internationale aspect van de opleiding sprak mij enorm aan. 

Het leven in Groningen is super gezellig, maar helaas kost het ook een paar centen. Om dit te bekostigen ben ik op zoek gegaan naar een passende bijbaan. In het begin van mijn zoektocht kwam ik veel bijbaantjes tegen voor meer dan 20 uur per week, dit vond ik teveel tijd om het goed te kunnen combineren met mijn studie. Gelukkig ben ik Studentenglazenwassers tegengekomen die perfect de mogelijkheid biedt om je studie met de bijbaan te combineren.

Het werk bij Studentenglazenwassers spreekt mij enorm aan, het is uitdagend, goed voor de conditie en doordat er elke dag contact is met verschillende klanten zeer afwisselend en leuk. Ook is er het voordeel dat je als glazenwasser kan bij bruinen met mooi weer.

Koffie glazenwasser?Graag, het liefst met melk en suiker.