\ Studentenglazenwassers.nl » Glasbewassing door studenten

Diensten

Sinds de oprichting van Studentenglazenwassers in 2010 hebben wij ons dienstenaanbod aanmerkelijk uitgebreid. Zodoende bieden wij nu een totaaloplossing voor schoonmaakwerkzaamheden aan jouw pand.

Naast particuliere woningen is het ook voor zakelijke klanten mogelijk om diensten bij ons te bestellen voor kantoorpanden en kunnen ook VvE’s bij ons terecht.

Hieronder vind je een overzicht van de diensten die wij momenteel aanbieden. Het is mogelijk om deze diensten direct en eenvoudig te bestellen door naar onze dienstenwebshop te gaan. Mis je een bepaalde dienst of heb je speciale wensen? Neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen om je van dienst te kunnen zijn.

De diensten die wij leveren

 


Glasbewassing

De core business van ons bedrijf. Wij wassen zowel binnen als buiten ramen tot en met de derde verdieping. Tegenwoordig doen wij dat met behulp van een telescoop-glasbewassingssysteem, ook wel bekend onder de naam Tuckerpole. Het principe van een dergelijk systeem is als volgt: middels een pomp wordt gedemineraliseerd water vanuit een tank in de auto door een telescoopsteel omhoog gepompt. In combinatie met een borstel op de steel worden de ramen (en kozijnen) vervolgens gereinigd. Omdat gedemineraliseerd water, in tegenstelling tot gewoon kraanwater, vrij is van mineralen, kalken, zuren, metalen etc., droogt dit water streep- en vlekloos op. Anders dan bij traditionele glasbewassing is het droogtrekken van de ramen dus niet meer nodig. Het is dan ook normaal dat de ramen na het wassen nog een paar uur nat zijn.


Kozijnreiniging

Om de levensduur van kozijnen te verhogen en de esthetische waarde te behouden reinigen wij kozijnen periodiek. Doordat bij het reinigen van kozijnen de bijbehorende ramen vervuild worden, wassen wij deze ramen na afloop direct. Kozijnreiniging zal daarom altijd in combinatie met glasbewassing worden uitgevoerd.

Goten legen en reinigen

Door bladeren en vuil dat in dakgoten terecht komt kunnen deze verstopt raken. Om dit te voorkomen maken wij goten (periodiek) leeg en reinigen eventueel ook de buitenkanten van goten.


Reiniging gevelelementen, erkers en dakkapellen

Het periodiek reinigen van geverfde oppervlakken komt de levensduur van deze oppervlakken ten goede. Het voorkomt namelijk dat vuil zich vasthecht en dat het hout gaat rotten. Wij reinigen allerlei oppervlakken rondom het huis; van erkers en dakkappelen tot afdakjes en garagedeuren.

Reiniging zonnepanelen

Om rendementsdaling te voorkomen en de esthetisch waarde te behouden reinigen wij zonnepanelen. Hiervoor gebruiken we speciaal daarvoor ontwikkelde borstels die voorkomen dat zonnecellen beschadigd raken.


Hogedrukreiniging

Soms is vuil dusdanig hardnekkig dat voor de verwijdering hiervan een hogedruikreiniger benodigd is. Denk bijvoorbeeld aan de bestrating in de tuin of aluminium trappen. Ook deze hardnekkige vervuiling verwijderen wij! Echter hebben wij hiervoor wel de beschikking over een waterpunt nodig en is het waarschijnlijk nodig om deze dienst te combineren met de glasbewassing omdat de ramen in de omgeving vaak vuil worden als er met een hogedrukreiniger wordt gewerkt.

Autowassen op locatie

Het gedemineraliseerde water waar wij mee werken is bij uitstek geschikt om auto’s mee te wassen omdat het vrij is van alle kalken, mineralen en zouten. Hierdoor droogt het water streeploos op en is het bovendien erg milieuvriendelijk.

Contactformulier

Als je contact met ons wilt opnemen, vul dan onderstaand contactformulier in.

  Wat is je vraag?

  Onze gegevens

  Studentenglazenwassers VOF
  Stavangerweg 23-24
  9723 JC
  Groningen

  Tel: 06 5326 6790
  E-mail: info@studentenglazenwassers.nl

  Bank: NL08RABO0158159381
  KvK: 51246430
  BTW-nr: 823166892B01