\ Studentenglazenwassers.nl » Glasbewassing door studenten

Eric Kloppers

Eric KloppersKlantenbeheer & Glazenwasser

Aangenaam, ik ben Eric Kloppers. 24 jaar oud en inmiddels student-af. Ik heb helaas geen studie afgerond maar met groot genoegen mijn hart verloren aan het ondernemen. De combinatie van een groeiend bedrijf met een fulltime studie werd steeds moeilijker te combineren vandaar dat ik mij vol ben gaan storten op Studentenglazenwassers.

Al vanaf jonge leeftijd voelde ik de drang naar ondernemen, dit heeft zich op zeer jonge leeftijd voor het eerst concreet geuit toen ik met mijn broer op zoek ging naar (bedrijfsmatige) klanten om schoonmaakwerkzaamheden te verrichten. Destijds konden wij dit doen onder de vleugel van het bedrijf van onze vader. Tot aan het einde van mijn middelbare schooltijd heb ik dit volgehouden en de volgende stap genomen: studeren. Na eerst een half jaar in Amsterdam gestudeerd te hebben aan de Universiteit van Amsterdam heb ik de stap naar Groningen gemaakt, de beste keus die ik had kunnen maken blijkt achteraf. Op het moment dat ik in Groningen kwam heb ik direct met Marc gesproken over mijn ambitie om een bedrijf op te zetten voor de langere termijn. Ondanks dat we het als 'jonge knulletjes' een aantal jaar daarvoor best aardig hadden gedaan voelde ik de behoefte naar een serieuzere opzet. Marc was enthousiast en enkele tijd later schreven we ons officieel in bij de kamer van koophandel en was  Studentenglazenwassers V.O.F. een feit. 

Binnen ons bedrijf ben ik verantwoordelijk voor het klantenbeheer en de werkplanningen. Het contact met klanten varieert van e-mailen tot bellen tot twitter. Daarnaast beheer ik ook de database. Het allerbelangrijkste vind ik dat klanten zich serieus genomen voelen en de klantvriendelijkheid ontvangen zoals ze dat van een professioneel bedrijf mogen verwachten, op elke mogelijke wijze doe ik mijn best dat streven ook over te brengen.

Koffie glazenwasser?Lekker, zwart graag.

Contactformulier

Als je contact met ons wilt opnemen, vul dan onderstaand contactformulier in.

  Wat is je vraag?

  Onze gegevens

  Studentenglazenwassers VOF
  Stavangerweg 23-24
  9723 JC
  Groningen

  Tel: 06 5326 6790
  E-mail: info@studentenglazenwassers.nl

  Bank: NL08RABO0158159381
  KvK: 51246430
  BTW-nr: 823166892B01