\ Studentenglazenwassers.nl » Glasbewassing door studenten

Over ons

Welkom op de website van Studentenglazenwassers, afgekort ook wel SGW. Een bedrijf dat als doel heeft een totaaloplossing te bieden wat betreft de schoonmaak van het exterieur van een pand, waarbij we zowel zakelijke als particuliere klanten bedienen.

Bij de oprichting van Studentenglazenwassers in 2010 hebben we gekozen voor een strategie waarbij de klant centraal staat en wij gericht zijn op het bereiken van een zo volledig mogelijke klanttevredenheid. Concreet betekent dit dat we naast het uitvoeren van aangevraagde diensten kijken naar het complete plaatje. Dat kan bijvoorbeeld betekenen dat we nét iets meer schoonmaken dan verwacht of dat we na de werkzaamheden voorwerpen zoveel mogelijk terugzetten op hun plaats. 

In het hele proces van aanvraag tot uitvoering komen we meerdere malen in contact met de klant. Aan deze contactmomenten besteden we veel aandacht. Omdat de glazenwasser, zeker bij particuliere klanten, erg dicht in de privéomgeving van de klant treedt, is het van belang dat de glazenwasser een vertrouwd gezicht wordt. Het altijd in herkenbare kleding en vervoersmiddelen op locatie komen is daarbij vanzelfsprekend. Verder zijn onze glazenwassers in staat de klant goed te woord te staan in geval van vragen en om passend advies te geven als het gaat om schoonmaakklussen. 

Een ander belangrijk contactmoment is die van het aanvragen van een offerte. Op deze website is het mogelijk om zelf een offerte te maken voor al onze diensten en simpel een glazenwasser te ‘bestellen’. Behalve dat dit de efficiëntie van het proces erg verhoogd waarborgt dit ook de transparantie van ons bedrijf: de prijs komt bij iedere klant volgens dezelfde formule tot stand.

Als laatste heeft onze bedrijfsnaam misschien al een vermoeden teweeg gebracht. Bij ons werken inderdaad enkel HBO of WO studenten omdat wij geloven dat we hierdoor bovenstaande beloftes zo goed mogelijk kunnen waarmaken.  

We hopen jou snel als klant te mogen verwelkomen.

Contactformulier

Als je contact met ons wilt opnemen, vul dan onderstaand contactformulier in.

  Wat is je vraag?

  Onze gegevens

  Studentenglazenwassers VOF
  Stavangerweg 23-24
  9723 JC
  Groningen

  Tel: 06 5326 6790
  E-mail: info@studentenglazenwassers.nl

  Bank: NL08RABO0158159381
  KvK: 51246430
  BTW-nr: 823166892B01